Connect with us

Hír

Emlékeztek még, Jerry Jones mennyire meg akarta szerezni Paxton Lynchet?

Vance Joseph tegnap bejelentette, hogy a Broncos kezdő irányítója Trevor Siemian lesz. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi első körös Paxton Lynch továbbra sem válik be és nem tudja kiütni a nyeregből a 2015-ös hetedik körös QB-t. Ez nagyon nem jó jel a számára, hiszen 2006 óta mindössze ő a negyedik első körben draftolt irányító, aki második évére nem kapta meg a kezdő posztot. Az eddigi három: Brady Quinn, Tim Tebow, Johnny Manziel.

 

Lynch kudarcáról eszünkbe juthat az a sztori a tavalyi draft idejéről, amikor is Jerry Jones panaszkodott arról, hogy nem merte meghúzni a ravaszt, nem mert még egy kicsivel többet ajánlani Lynchért cserébe, hogy fölülmúlják a Broncos ajánlatát a Seahawks pickjéért és fia, Stephen fogta vissza, hogy ne fizessen túl. Pár nappal a draft után arról beszélt a Cowboys tulajdonosa, hogy bánja, hogy nem ajánlott még egy kicsit többet. Így utólag visszagondolva, hatalmas szerencséje, hogy így döntött.

 

 

Helyette két és fél körrel később kiválasztották Dak Prescottot, a többi pedig – ahogy mondani szokás – már történelem. Azzal a gondolattal viszont el lehet játszani, hogy “mi lett volna, ha?” Tony Romo nyári sérülése után Paxton Lynchnek kellett volna beállnia a dallasiak kezdőjébe az alapszakasz kezdetén (azt most hagyjuk figyelmen kívül, hogy Kellen Moore is opció lett volna erre a feladatra). Nagy valószínűséggel meg sem közelítette volna Dak teljesítményét, aki könnyedén rájátszásba vezette a texasiakat és az Év Támadó Újonca címet is bezsebelte.

 

Prescott úgy lép második évébe, hogy már bizonyított és nagy reményekkel várja mindenki, meddig emelkedhet karrierje, ehhez képest Lynch egy hetedik körös, semmi különöset nem mutató irányító mögött csereként várja második évét és minden jel arra mutat, hogy nem lesz belőle franchise irányító.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!