Connect with us

Hír

Fejek hullottak Delvin Breaux sérülése kapcsán

A Saints védelme évek óta a liga legrosszabbjai között van, ennek részben a rengeteg sérülés az oka. Most Delvin Breaux-t vesztette el a Saints hosszabb időtartamra, de ebben az esetben azonban sokkal inkább a sérülés körülményei érdekesek.

 

 

Breaux részben limitált edzésmunkát végzett a Saints edzőtáborában, mivel zúzódást diagnosztizáltak a csapatorvosok a lábában. Ennek ellenére a sérülése feltűnően lassan gyógyult, olyannyira, hogy a röntgenképet a csapat megvizsgáltatta egy független orvossal is, aki megállapította, hogy a játékosnak szárkapocscsont-törése van. A sérülése műtétre szorul, így 4-6 hetet ki kell hagynia a Saints kezdő cornerének. A csapat két ortopédusát a félrediagnosztizálás miatt nem sokkal később menesztették. Ha Breaux a sérülés észlelésekor átesett volna a műtéten, akkor nem kellett volna kihagynia alapszakasz-meccset.

 

2015-ben Breaux a Saints védelmének egyik sikersztorija volt: az akkor is gyenge védelembe érkező játékos 16 meccsen kezdett, 19 leütött passz és 3 interception került a neve mellé. Tette mindezt úgy, hogy még középiskolában nyakcsigolya törést szenvedett, így játékosként nem tudott élni az LSU egyetem ösztöndíjával. Sérüléséből az arénafociba tért vissza, innen karolta fel a Saints a fiatal cornerbacket, aki sérülések miatt a tavalyi szezonban csak hat meccsen tudott játszani. Hiányában a Saints az első héten a PJ Williams-Marshon Lattimore párost indíthatja kezdő cornereknek. Előbbi sérülések miatt 2 év alatt két meccsen játszott, utóbbi kisebb sérülésekkel bajlódik jelenleg is.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!