Connect with us

Hír

Goodell továbbra is három előszezon meccsért kampányol

Roger Goodell már többször nyilatkozott arról, hogy szerinte az előszezonnak nem tesz jót, hogy négy meccsből áll, és továbbra is lobbizik amellett, hogy ezt a számot háromra csökkentsék. Bruce Arians, a Cardinals főedzője szerint ez olyan elképzelés, ami akár még jó is lehet.

 

 

Goodell még hétfőn egy cardinalsos szurkolói gyűlésen beszélt ezekről a terveiről, szerinte ugyanis meg sem közelítik színvonalban az edzőmeccsek az alapszakasz találkozók színvonalát mondjuk ebben nem értjük mi a meglepő, és ezért szeretné ha csak három meccset játszanának a csapatok augusztusban. Bruce Arians, aki szintén jelen volt az eseményen azt mondta, hogy a komisszár elképzelései a három meccsről abszolút megvalósíthatók, és egy csapatnak három meccs is elegendő lehet ahhoz, hogy felkészüljön a soron következő idényre.

 

Márpedig ha Goodellnek a három meccs jobban tetszik, akkor simán megteheti, hogy holnaptól bejelenti ezt, és jövőre már így kezdik a szezont. Az NFL szabályzatában ugyanis az van, hogy a szövetségnek minden joga megvan ahhoz, hogy az előszezonban bármilyen tárgyalás nélkül változtatást eszközöljenek, ebbe beletartozna a meccsek számának csökkentése is. Ugyanakkor még mindig nem mondott le arról a törekvésről, hogy az alapszakasz meccsek számát eggyel szeretné növelni, így a szezon menetrendje nem változna, csak az arányok lennének mások. A liga azonban attól fél, hogy ebbe már a Játékosok Szakszervezete nem menne bele, mert utóbbiba már lenne beleszólásuk.

 

Az NFL most vár, hogy hogyan érintenék a játékosokat ezek az újítások, de a hírek szerint ők nem szeretnének plusz egy tétmeccset játszani a szezonban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!