Connect with us

Hír

Hilton úgy gondolja nem kell bizonyítania, hogy a top5 elkapó közé tartozik

T.Y. Hilton hiába szerezte tavaly a legtöbb yardot a ligában, az All-Pro szavazáson nem választották egyik csapatba se. A Pro Bowlba ugyan nem először jutott be, de itt sem övezte akkora felhajtás, mint Julio Jonest, Odell Beckhamet vagy Antonio Brownt. Most arról kérdezték, hogy úgy érzi-e, hogy nem ismerik el a teljesítményét.

 

 

Nem tudom. Ők még mindig nem tekintenek rám top5 elkapóként, de nem törődők ezzel. A statisztikáim beszélnek helyettem minden mérkőzésen. Ami nekem fontos, hogy a csapat térjen vissza a helyes ösvényre és nyerjünk mérkőzéseket.

 

 

Tény, hogy a szerzett yardok igen jól mutatnak a statisztikai lapokon, de nem mutatnak meg mindent. Hilton egyelőre egy gyors elkapó, aki sok mély labdát képes lehúzni, így 30-asával szerzi a yardokat. Ugyanakkor sokkal nehezebben szeparálódik, mint az elit WR-ek és nem is olyan széles a route repertoárja.

 

Lehet, hogy elhanyagoltnak érzi magát, de úgy gondolom top5 elkapóról beszélni az esetében nagyon elhamarkodott volna. Egyelőre a top10-be biztosítsa be a helyét, aztán elgondolkozhatunk arról, hogy a Colts támadójátéka és szenvedő O-line-ja miatt nem került-e a legjobbak közé vagy egyszerűen még fejlődnie kell.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!