Connect with us

Hír

HIVATALOS: Megvan a draft stealje, Conley-t felmentette a bíróság

Gareon Conley az egyik legtehetségesebb (és legjobb?) cornerbackként érkezett a 2017-es draftra, akinek idő közben sikerült összeszednie egy nemi erőszak vádat, így rengeteg csapat kételkedett a játékosban. A Raiders azonban egy hazugságvizsgáló segítségét is alkalmazva ledraftolta őt, majd nemrég még szerződést is kötöttek vele, mondván hisznek az ártatlanságában. Nekik lett igazuk!

 

 

A bíróság tegnap minden vádat ejtett a játékos ügyében, így felmentették őt a nemi erőszak vádjából. Conley egészen az első kör 24. pickjéig csúszott a drafton, amikor a Raiders úgy gondolta, hogy ennél nagyobb steal nem létezik a drafton, és mivel a vizsgálatok is azt bizonyították, hogy Conley ártatlan, belevágtak a kalandba. Reggie McKenzie, a csapat general managere fülig érő szájjal mondta az újságíróknak, hogy nagyon örül, hogy megkaphatja immáron mindenféle törvényes balhéktól mentesen Conley-t, ugyanakkor tudta, hogy a fiú ártatlan, így nem lepődött meg ezen.

 

A mosolyom nem elég egyértelműen fejezi ki az érzéseimet? Gareon egy elképesztő tehetség, akinek nagyon várom már a bemutatkozását a profik között. Fiatal kora ellenére egy nagyon komoly akadályba ütközött ezzel a tárgyalással, de ártatlan volt, amit mindig is mondott nekünk, én pedig hittem neki. Most “szabadon” visszakaptuk, így már teljesen a soron következő szezonra fókuszálhat, és szükségünk is lesz minden tudására, mert kemény szezon vár ránk.

 

Conley jelenleg a PUP listán van, hiszen a sípcsontja rakoncátlankodik, de McKenzie szerint hamarosan teljes értékű edzésmunkát végezhet. A játékos ügyét az NFL sem vizsgálja tovább, így Conley most már tényleg szabad ember.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!