Connect with us

Hír

Jaylon Smith a héten debütálhat

A Dallas Cowboys 2016-os második körös pickje, kisebb meglepetésre Jaylon Smith volt. Smith kétségtelenül hatalmas, talán a legnagyobb tehetségnek számított, de súlyos sérülése miatt akár a hátsó körökbe is csúszhatott volna. A Cowboys azonban gondolt egy merészet és már a második választásával bizalmat szavazott neki.

 

 

Azóta folyamatosan jöttek a hírek, hogy már könnyített edzéseket végez, aztán már rendes drilleket is csinál, de mérkőzésen nem vehetett részt. Egészen eddig. Jerry Jones, a klub tulajdonosa ugyanis a keddi edzés után azt nyilatkozta, hogy Smith a Colts elleni előszezon mérkőzésen pályára fog lépni.

 

Közel 600 napot hagyott ki a tehetséges linebacker, így nem csoda ha az elején rozsdás lesz, de a legnagyobb figyelem valószínűleg azt kíséri milyen állapotban van a térde. Nem kis veszélyt hordoz magában, ha valaki közel két évet hagy ki, mert könnyű rásérülni az ilyen brutális sérülésre. A Dallas egyébként teljesen türelmesen kezelte az esetét és ennek az 597 napnak elegendőnek kell lennie a teljes gyógyulásra. Ha szerencséjük van, akkor nem Sean Lee-t követi a sérülési naplója, csupán a játéka hasonlít majd a kiváló linebackeréhez.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!