Connect with us

Hír

JJ Watt 200 ezer dollárt akart gyűjteni, már 5 millió fölött jár

Houstonban hatalmas természeti katasztrófát okozott a Harvey Hurrikán, már legalább 30-an vesztették életüket, a rendőrségnek pedig több, mint 3500 embert kellett kimentenie az elárasztott területekről. JJ Watt két napja indított egy adománygyűjtő kampányt, hogy a rászorultakon segíthessen. Kicsiben kezdte, hiszen $100 ezer dollárt szeretett volna először összegyűjteni, amit ő maga duplázott volna meg. Egy az összeg kevesebb, mint egy óra alatt összejött, a YouCaring oldala konkrétan összeomlott és növelniük kellett a sávszélességüket, most pedig, kicsit több, mint 48 órával az indulás után $5 millió felett jár a számláló.

 

 

Csak ülök itt és nézem a híreket és látom, hogy mi folyik a Harvey Hurrikán körül és mekkora pusztítást végez otthon. Nagyon nehéz ezt nézni. Nagyon nehéz, hiszen a családunk és barátaink is ott vannak. Sokaknak fiatal gyerekük van ott. Sokaknak feleségük és családjuk. Ez a mi városunk. Nagyon nehéz nézni, hogy a városunkat egy ilyen vihar sújtja és nem tudunk segíteni. Ezért szeretnék egy adománygyűjtést indítani.

 

Ezek voltak JJ Watt szavai a twitter és instagram-videójában, amivel megkezdte az egészet. Így visszanézve a $200 ezres cél elképesztően kicsinek tűnik, Watt viszont azóta folyton növeli a célkitűzését, folyamatosan nyomon követi az eseményeket és az alap növekedését és rendkívül büszke, hogy ennyien segítenek a rászorultakon. A legnagyobb adományt a Tennessee Titans társtulajdonosa, Amy Adam Strunk adta be a közösbe, $1 millióval támogatta a kampányt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!