Connect with us

Hír

Jó hír az újonc futók többségéről

Addig amíg az újonc irányítók és elkapók nagy része szenved az edzések alatt, a rookie futók elkápráztatják a csapattársakat. Dalvin Cook, Christian McCaffrey és Leonard Fournette is nagy eséllyel kezdő lehet szeptemberben.

 

 

McCaffrey felől eddig is csupa jó hír érkezett, most futótársa Jonathan Stewart dicsérte.

 

Ő egy kivételes játékos. Teljesen elképesztő és megállíthatatlan, ahogy a route-okat futja. Biztosan állíthatom, hogy senki nincs, aki meg tudja fogni egy az egybe a ligában.

 

Magic Manről ez már nem az első ilyen hír és kíváncsian várjuk, hogy a Panthers hogyan akarja felhasználni a tehetségét.

 

Dalvin Cook helyzete is egyre többet javul, már a campek kezdetén is elismerően beszélt róla mindenki, de azóta annyit javult a szituációja, hogy rajta kívül minden running back a rosteren kisebb sérüléssel bajlódik, így második körös létére is erős valószínűséggel kezdeni fog. Erre utalnak az edzői nyilatkozatok is.

 

Minden snapből a legtöbbet akarja kihozni. Ha pedig hibát vét, akkor igyekszik rögtön kijavítani. Kezdő potenciál lakozik benne.

 

A harmadik running back pedig Leonard Fournette, aki már azzal nagy eséllyel indult a kezdő posztért, hogy a negyedik helyen kelt el. Azóta csak növekedtek az esélyei, ráadásul a Jaguars többször megerősítette, hogy run-heavy rendszert akar, így megnövekedett terhelésre számíthat.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!