Connect with us

Hír

Lattimore az ellenfeleknek: Csak rám dobjátok a passzokat, kérlek!

Még pályát is alig látott az NFL-ben, de az önbizalmával nincsen baja Marshon Lattimore-nak, a Saints első körben kiválasztott cornerbackjének. A Chargers ellen bemutatkozhatott a publikum előtt is, azonban szomorúan vette tudomásul, hogy egy labdát sem dobtak az irányába, így pedig nem tudja megmutatni, mekkora király is ő valójában.

 

 

Nagy játékokat akarok bemutatni, mert az a legjobb része a munkámnak! Szeretném, ha a csapatok is letesztelnék a képességeimet, szóval nagyon szépen kérem őket, hogy sorozzanak meg sok-sok labdával, hogy megmutathassam nekik mit is tudok valójában!

– mondta a 21 éves corner.

 

Lattimore 17 snapet töltött a pályán a Chargers elleni előszezon találkozón, de egy labda sem szállt az irányába. A korábbi sérüléséből feljavult játékos ezzel alighanem felhívta magára a figyelmet, kérdés, hogy a soron következő ellenfél, a Houston Texans vajon eleget tesz-e a kérésének. Az idei draft 11. pickjéig csúszó játékossal ugyanis sok csapatnak volt kritikája, főleg a sérülésével kapcsolatban, így ez is fűti a még jobb teljesítmény nyújtásában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!