Connect with us

Hír

Marshall: Beckham a liga legjobb játékosa

Brandon Marshall és Odell Beckham nagyon nagy spanok lettek New Yorkban, nem győzik egymást dicsérni. Az amúgy közel Hall of Fame kaliberű karrierrel rendelkező Marshall – 941 elkapás, 12 061 yard, 82 TD, + egy jobb évvel top15-ös lehet minden létező elkapó kategóriában – most egyenesen odáig ment, hogy OBJ-t az NFL legjobb játékosának nevezte.

 

 

A legjobb játékos egy nagyon nehéz kérdés, pláne egy elkapónak, aki például egy jó irányító nélkül elég nehezen tud érvényesülni. Ráadásul OBJ-nek nem ártana a nagy és fontos meccseken is villognia, és nem elejteni három labdát egy Packers elleni rájátszásmeccsen. Persze kétségtelen, hogy a három év alatt szerzett 4125 yardja és 35 TD-je elképesztően zseniális teljesítmény, ami – ha így folytatja – csak a legnagyobbakkal lesz összemérhető.

 

Ennek ellenére a szakértők és a közvélemény sincs teljesen meggyőzve OBJ-ról, nincs fele akkora konszenzus se a teljesítményét és értékét illetően, mint volt mondjuk Randy Moss vagy Calvin Johnson esetében. A ligában jelenleg mégiscsak van egy Antonio Brown és Julio Jones, ráadásul surranópályán érkező, a szintén negyedik évét taposó Mike Evans is ott van a legnépszerűbb nevek között, ha csak a legjobb elkapó (és nem játékos) kilétéről van szó.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!