Connect with us

Hír

Megüresedhet a Patriots harmadik számú irányító helye

Jacoby Brissett a tavalyi draft harmadik körében kelt el, kisebb meglepetésre a Patriots választásával. Kihúzása több szempontból is érdekes, ugyanis Brady még jó ideig a parketten lehet, ráadásul mögötte már akkor is ott volt egy fiatal növendék Garoppolo személyében. Brissett ráadásul nem az a tipikus pocket-system irányító, akire a Patriots szeret építkezni. Idén már remeg is a léc a lábai alatt.

 

 

Brissett amennyire váratlanul lett draftolva, legalább annyira váratlanul a kezdőben is találta magát. Brady ugyanis eltiltott volt az első négy mérkőzésre, Garoppolot pedig a sérülések érték utol, így két mérkőzésen is ő lépett pályára. Az egyiken rendesen elkalapálták a Texanst, ám a másodikon már kikaptak a Bills csapatától. Brady visszatérése után pedig nyilván nem osztottak neki lapot.

 

Idén azonban annyira rossz helyzetbe került, hogy a végső keretszűkítések előtt alatta is remeg a talaj. Egyelőre úgy néz ki, hogy benne ehet a végső keretben, de abban a pár játékosban van, akik a feláldozhatók között foglalnak helyet, ha esetleg a bajnoknak mégis kellene pár játékos. Az elmondások szerint Brissett nem nyújtott kellően eleget, így kerülhetett ebbe a kérdéses helyzetbe, de hacsak valami váratlan nem történik mégis ott lesz a csapatban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!