Connect with us

Hír

Mit tartogat a jövő Tannehill számára?

A holtszezonban a Dolphins edzői csak dicsérni tudták Ryan Tannehillt és azt várták, hogy kiemelkedő 2017-es szezonja lesz. Ezt most keresztbe vágta egy sérülés és nagyon úgy néz ki, hogy műtét vár rá és ki kell hagyni az évet. Na de mi lesz vele jövőre és azt követően?

 

 

Tannehill szerződésében a jövő évtől kereken 0, azaz nulla dollár garantált, tehát a Dolphinsnak kvázi opciós joga van ’18-ra, ’19-re és ’20-ra is. Tannehill már 30 éves lesz jövő nyáron és még mindig nem lehetünk biztosak abban, hogy ő a megoldás Miamiban. Ez a nulla garantált összeg azt jelenti, hogy a Dolphins nagyon jó helyzetben van, financiálisan nagyon rugalmasak tudnak lenni ebben a helyzetben.

 

Persze ehhez vegyük hozzá, hogy a jelenlegi irányító-piaci helyzetekhez képest kifejezetten olcsó lesz Tannehill a következő három évben. Jövőre $17,5 millió, 2019-ben $18,75 millió, 2020-ban $19,52 millió terhelné a fizetési sapkájukat, ami tényleg nem számít drágának.

 

Tehát ha úgy gondolják Miamiban, hogy Tannehill a megoldás, akkor egész olcsón van kezdő irányítójuk további három évre, viszont ha adódna egy jobb lehetőség, akkor könnyen meg is tudnának válni Tannehilltől.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!