Connect with us

Hír

Nem csak Kearse eladó a Seahawksnál

Ha csak egy pozitív dolgot lehet említeni az új keretszűkítés-szabályra, akkor az mindenképp az lenne, hogy a gurulósban elhíresült Deadline Day, vagyis az átigazolási időszak utolsó napjainak izgalmait és üzleteit sikerült az NFL-be is áthozni. Most a Seahawks is kiárusításba kezdhet három játékosával.

 

 

Korábban már megírtuk, hogy az elkapó Jermaine Kearse a cserélendő játékosok listájára került, a legfrissebb hírek szerint hasonló sorsra jutott a CB Jeremy Lane és a RB Alex Collins is. Lane sokak szerint a Legion of Boom negyedik láncszeme lehetett volna, de úgy tűnik a nagy DB tankolás az idei drafton azt jelenti, hogy számára véget érhet a seattle-i kaland. Alex Collins pedig mindössze a második évét kezdi meg, de ennyi is elég volt a Seahawksnak ahhoz, hogy lemondjon a tavaly 5. körben kiválasztott futóról, főleg hogy a backfield elég telítettnek látszik Seattle-ben.

 

Joe Hadennel ellentétben a cutolás nem opció Lane esetében, hiszen azzal semmit nem spórolna a Seahawks, sőt, csere esetén viszont másfél millió dollár felszabadulna. Collins már nem ilyen szerencsés, őt minimális veszteséggel elküldhetik, ha nem találnak cserepartnert.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!