Connect with us

Hír

Osweiler: jobb vagyok, mint korábban, sokat tanultam Peytontól

A Browns irányítóhelyzete már évek óta a sajtó egyik kedvenc témája, hiszen ennyi bust irányítót talán még egy franchise sem draftolt. Jelenleg hárman küzdenek a kezdőért, közülük mindössze egyetlen nyert valaha is NFL-meccset kezdőként: Brock Osweiler. Nem túl rózsás kilátások a Browns-szurkolóknak, azonban Brock optimista a szezonnal kapcsolatban.

 

Mikor Brock Osweiler átvette Peyton Manningtől az irányítást Denverben, sokan a legenda örökösét látták benne: első három meccsét kezdőként győzelemmel zárta, köztük az addig veretlen Patriots ellenit is. A Texans lehetőséget látott benne Franchise QB-ként, és 4 évre 72 millió dolláros szerződést adott neki, majd egy pocsék szezon után egy 2018-as második körös picket adtak a Brownsnak (!) csak azért, hogy átvegyék tőlük a szerződését.

Jelenleg messze Osweiler a legrutinosabb irányító a Browns rosterén, így ha már ekkora fizetése van, a csapat ad neki még egy esélyt, hogy bizonyítson. Mikor arról kérdezték, hogy mennyire befolyásolta az önbizalmát, mikor a Texansnál leültették a kispadra, így reagált:

Egyáltalán nem. Nem törtem össze. Rengeteget tanultam tavaly, amely idén csak jobbá fog tenni.

-nyilatkozta Osweiler, aki kiemelte, hogy Hue Jackson is rengeteget foglalkozik a képzésével.

Osweiler emellett megemlítette, hogy Denveri ideje alatt igyekezett mindent ellesni az öregedő mestertől:

Nem mindenkinek van lehetősége Peyton Manning mellett készülni. Ezért igyekeztem annyi tudást összeszedni, amennyit csak lehetett, amíg együtt voltunk.

Houstoni teljesítményét elnézve, olyan sokat még sem sikerült ellesnie Manningtől. Ennek ellenére folyamatosan igyekszik magát tovább képezni, amelyben nagy segítségére van Manning, akivel remek kapcsolatot ápolnak:

Máig beszélünk. Mindig ott van, ha kérdésem van akár a focival, akár az élettel kapcsolatban. Egy kiváló ember, akiről csak jókat tudok mondani.

Osweiler megkapta a lehetőséget az első előszezon-meccsen kezdőként, azonban nem igazán tudott élni vele és a várakozások szerint a szezon kezdetére csak harmadik számú QB lesz – ha egyáltalán szeretne három QB-t vinni a Browns az idénybe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!