Connect with us

Hír

“Rams? Chargers? Még mindig a Raiders a legnépszerűbb csapat LA-ben!”

Mark Davis, a Raiders tulajdonosa alaposan odapörkölt a két frissen Los Angelesbe varázsolt csapat, a Rams és a Chargers orra alá! Amíg a két franchise azért küzd, hogy a másiknál nagyobb népszerűséget szerezzen az Angyalok városában, addig Mark Davies úgy gondolja, csak a 2. helyért acsarkodnak, az első hely még mindig betonbiztos. Méghozzá a Raidersnek!

 

 

Nagyon vicces az újságokban olvasni, ahogy a Rams és a Chargers a szurkolók kegyeiért versenyez, valamint azért, hogy melyikük legyen a legnépszerűbb Los Angeles-i franchise. Mindenki tudja, hogy ez a Raiders, és még jó sokáig így is lesz, nekik meg csak a 2. és 3. helyek elosztása marad. Hiába költöztünk el onnan, még mindig azon vagyunk, hogy Dél-Kaliforniában is népszerűsítsük magunkat, beleértve Los Angelest és San Diegot is. Számadataim nincsenek, de biztos vagyok benne, hogy a közelünkben sincs a két csapat szurkolóinak száma ebben a régióban a miénkhez képest, hiszen a Raider Nation ott is szép számmal képviselteti magát.

– mondta a tulajdonos.

 

A Raiders 1982 és 1994 között játszotta Los Angeles Raidersként a hazai meccseit, de ez a rövid időszak is elég volt ahhoz Davis szerint, hogy a szurkolóknak ők maradjanak meg Los Angeles első számú csapataként. Davis továbbá azon sem lepődne meg, ha a Chargers elleni idegenbeli csoportrangadón több Raiders mezes szurkolót látna a lelátón mint Chargers mezest.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!