Connect with us

Hír

Szerdán kiderül, ki lesz a Browns kezdő irányítója

Hue Jackson, a Browns főedzője szerdára szeretne minden kétséget eloszlatni és kinevezni kezdő irányítóját, hogy ne kelljen ezzel foglalkoznia az előszezon további részében és a csapatnál is tudják, ki mögé kell beállni 100 százalékkal. Így szeretnének elutazni Tampába a preseason harmadik meccsére, ahol köztudottan a kezdők játszanak a legtöbbet.

 

Az első két előszezon-meccsen Brock Osweiler volt fent az első csapattal és az újonc DeShone Kizer a másodikkal, a tavaly biztatóan játszó Cody Kessler nevét szinte kihúzhatjuk az esélyesek névsorából, igazából úgy tűnt, mintha nem is kapna valós esélyt a posztja megtartására. Hue Jackson az éjjeli, Giants elleni meccs után azt mondta, hogy eleget látott a srácokból és szerdán ki is hirdeti döntését.

 

 

Osweiler 7 drive-ot vezetett az előszezonban, egyikből sem lett pontszerzés. A Giants ellen 6/8, 25 yard, 0 TD, 1 INT volt a mérlege, míg Kizer a második csapattal 13 kísérletből 8-szor célpontot talált, habár ebből 6 nem hagyta el a line of scrimmage vonalát. Összesen 74 yardot passzolt, illetve futott mellé 35-öt és egy QB sneak során egy futott TD is összejött neki, ezen kívül egy mezőnygólig is eljuttatta csapatát.

 

A hírek szerint Osweiler számít esélyesnek, az öltöző is őt támogatja az egyes reportok szerint. Az én véleményem szerint Kizernek kellene kezdenie, Osweiler meccsszituációban nem mutatott semmit, amire igazán építeni lehetne. Kizer a második csapattal egészen jól mutatott, főleg az első találkozón és természetesen messze áll még attól, hogy az alapszakaszban, rendes védelmek ellen jól játsszon, de benne legalább van potenciál, Osweilerben ennek a halvány szikráit sem láthattuk. Izgatottan várjuk Hue Jackson bejelentését.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!