Connect with us

Hír

T.J. Watt már meg is előzte Harrisont a depth charton

T.J. Watt két nagyszerű sackel jelezte az első preseason mérkőzésen, hogy megérkezett az NFL-be. A Steelers számára ez nagyszerű hír, ugyanis annak a reményében draftolták az első körben, hogy megelőzze a kiöregedő Harrisont és a csapat elsőszámú pass rushere lehessen. Úgy tűnik ez egy preseason mérkőzés alatt sikerült is.

 

 

Ez a helycsere persze csak a papíron mutat jól, ugyanis nehéz elhinni, hogy a tavalyi év leghasznosabb és legeredményesebb passzsiettetőjét, aki ráadásul egy minden hájjal megkent tapasztalt veterán, hirtelenjében egy mérkőzés alatt megelőz egy zöldfülű. Azzal azonban Harrison is tisztában van, hogy már nem fiatal és nem bírhatja a tempót, így  valóban Watt lehet a kinevezett kezdő.

 

A legfrissebb hírek szerint a két kezdő OLB Bud Dupree és T.J. Watt lehet, Harrison pedig amolyan rotációs emberként jöhet fel helyettük. Joey Porter a csapat outside linebacker edzője szerint végre haladnak a dolgok.

 

Két elsőkörösünk van, akiket pont ezért draftoltunk. Már csak be kell építeni őket és hagyni, hogy tegyék a dolgukat. Ők fognak kezdeni és egészen addig játszanak, amíg el nem fáradnak. Amikor pihenőre van szükségük, akkor lejönnek és még mindig lesz emberünk helyettük.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!