Connect with us

Hír

Továbbra sem tisztázott a Denver irányítóhelyzete

Pár napja írtunk róla, hogy a Broncos irányítóhelyzete katasztrofális. Ez főleg annak köszönhető, hogy bár két játékos is küzd a posztért, egyik sem tudja felülmúlni a másikat. Ez pedig nem azért van mert mindketten szemkápráztatóan játszanának, hanem azért mert mindketten bizonytalanok. Az első preseason előtt továbbra sincs meg a kezdő.

 

 

Vance Joseph nyilatkozata nyomán, ugyan az derül ki, hogy Siemian az első a depth charton és ő is lesz az első preseason mérkőzésen kezdője, de Paxton Lynch a második előszezon meccsre vezetheti a csapatot. Ez nekem azt sugallja, hogy éles helyzetben is meg akarják nézni mind a két játékost és Siemian látszólagos első helye, egyelőre csak ideiglenes.

 

A Broncos szurkoló tehát, így vagy úgy, de a kezdő irányítójukat is látni fogják az előszezonban, ez azonban nem sok örömmel tölti el őket. Én személy szerint arra tippelek, hogy akárcsak tavaly, idén is Siemian kezdi a szezont, aztán egy adott ponton megpróbálja a stáb Lynchet is. Én arra számítok, hogy a csapat nem lesz küzdelemben a playoff helyekért az utolsó fordulókra, így bátran lehet majd kísérletezgetni is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!