Connect with us

Hír

Trent Murphy kihagyja az egész szezont

A Washington linebackere, Trent Murphy kénytelen kihagyni az egész szezont egy térdsérülés miatt, írja Adam Schefter. Alaposan rájár a rúd szerencsétlen védőre, hisz korábban egy négymeccses eltiltást is összeszedett.

 

 

A 26 éves Murphy – aki a csapat 2014-es 2. körös választása volt – a 2016-os szezon előtt azt hitte, hogy 3-4-es defensive end lesz, ezért felszedett 14 kilogramm plusz izmot. A sérülések miatt azonban kénytelen volt OLB-t játszani, ami a nagyobb tömeg ellenére is nagyon sikeresen ment neki: karriercsúcsot jelentő sack (9), tackle (47) és fumble (3) jött össze. Mindezt úgy, hogy nem volt instant kezdő.

 

Teljesítményfokozó szerek használata miatt azonban tavasszal négy meccsre eltiltotta a liga. Már ez sem jött neki jól, a sérülés pedig különösen fájó a számára, ugyanis az idei lesz újonc szerződésének utolsó szezonja. Ez egyrészt azt jelenti, hogy nem tud villantani a nagy pénzért, másrészt pedig azt, hogy jövőre így csak RFA lesz, tehát a Redskins nagyon olcsón megtarthatja. Továbbá az eltiltása miatt elbukott 185 ezer dollárt – csak úgy ráadásnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!