Connect with us

Hír

Újabb női edző kerülhet az NFL-be

Kyle Shanahan bebizonyította, hogy nem mindennapi elmének számít az NFL-ben, most pedig egy újabb forradalmi lépésre készül. Az előzetes várakozásoknak megfelelően, a 49ers az edzői stáb teljes munkaidős tagjává akarja kinevezni Katie Showerst, aki ezzel a második női edző lehet a ligában. Nem mindennapi lépés ez, hiszen csupán Kathryn Smith-nek sikerült eddig állást kapnia a Buffalo Billsnél, akit még Doug Whaley irányítása alatt alkalmazott tavaly a front office, azonban nem biztos, hogy idén is számítanak a szolgálataira.

 

 

Akik alaposabban követték az Atlanta Falcons 2016-os Super Bowl menetelését, azoknak nem ismeretlen Showers személye, hiszen korábban is bedolgozott már Shanahen kezei alá. Feladata leginkább az elkapók edzése volt, akikre nagyon jó benyomást tett, sikerült kivívnia a játékosok tiszteletét. Emellett, játékosmegfigyelésben is jeleskedett, melyről az offensive coordinator is elismerő szavakkal emlékezett meg.

Katie maga keresett meg azzal a kérdéssel, hogy van-e rá mód, hogy újra együttműködjünk. Saját magam tapasztaltam, hogy milyen minőségű munkát végzett és kijelenthetem, hogy jól látta el a feladatát. Szerintem senki nem tudta, milyen jó munkaerő, míg meg nem ismerte őt. Olyan kiváló munkát tud végezni, mint bárki akivel eddig dolgoztam.

Az elvégzendő munkakör a San Francisconál sem fog megváltozni, a vezetés idén is a passzjáték fejlesztésében fog leginkább a tudására támaszkodni. Kíváncsian várjuk, mit fog kezdeni az eddig nem túl veretes elkapó szekcióval, érdemes lesz külön figyelmet szentelni neki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!