Connect with us

Hír

Watson meg van elégedve magával

Deshaun Watson az első előszezon mérkőzésén magabiztosan teljesített, jól mozgott a zsebben, több szép átadása is volt, nem utolsósorban pedig futott egy touchdownt. Pár kisebb hibája ugyan még akadt, párszor meggyűlt a baja a pontossággal, de mindenképpen jó munkát végzett. A második mérkőzése már inkább hullámzó volt, de úgy gondolja továbbra is a helyes úton halad.

 

 

A második preseason mérkőzésén ugyan csak három sikeres átadása volt tízből, de többször is jól iramodott meg és ismét befutott a célterületre is. A sikeres átadásai ugyan nagyon ültek, de a 30%-os mutató azért nem túlzottan szép. Ennek ellenére úgy gondolja jó munkát végzett.

 

Jó munkát végeztem. Megtettem mindent, hogy mozgásban tartsam az offense-t. Mindig akadnak dolgok, amiken javítanom kell, folytatni fogom a filmezést, hogy tovább fejlődjek.

 

Watson irányítása alatt 10 pontot tett fel a Houston a táblára, ami szép teljesítmény és ha az előző heti bemutatkozást is hozzászámoljuk, akkor még a hibák ellenére is biztató Watson játéka. Tom Savage helye tehát annak ellenére nincs biztonságban, hogy az előző heti produkcióval ellentétben most ő is jól játszott, kilencből mindössze egy labdája nem ért célba és sokkal jobban is mozgott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!