Connect with us

Hír

A Cardinals és a Bucs megszívta, az idei 1/1-es viszont debütálhat – sérülésjelentés

Ahogy eddig, úgy most sem ússzuk meg sérülések nélkül a hétvégét, amikről természetesen most is beszámolunk. Összeszedtük a fontosabb hiányzókat, illetve azokat is, akikről pozitív jeleket hallani. Sajnos nem utóbbiból van több.

 

 

Kezdjük is a Cardinalsszal, akik abszolút a forduló vesztesei. Mike Iupatit IR-re kell tenni, a szintén guard Alex Boone pedig kihagyja a 49ers elleni csoportrangadót, így nem lesz egyszerű élete Carson Palmernek, míg védőfalból Robert Nkemdiche lesz harcképtelen. A túloldalon Carlos Hyde sorsa a legérdekesebb, a Rams ellen kisebb sérüléssel játszó futónak lehet nem elég a 10 napos pihenő a harmadik fordulós TNF-et követően. Hyde egész héten limitáltan edzett, Kyle Shanahan szerint game time decision lesz a pályára lépése. Ez Reuben Fosterről és Eric Reidről nem mondható el, ők biztosan nem lesznek bevethetők.

 

A másik, hasonlóan pórul járt csapat a Buccaneers, csak ők a védelemben szenvedtek hasonló találatokat. A kezdő linebacker sor alapból kiesett Kwon Alexander és Lavonte David személyében, de TJ Ward sem állhat a csapat rendelkezésére, míg Robert Ayers, Noah Spence, Brent Grimes és Gerald McCoy játéka kérdéses. Mindegyik valószínűleg nem esik ki, de például Grimes múlt héten nem játszott, és Keenum darabokra szedte a védelmet.

 

Viszont az idei 1/1-esnek könnyen lehet, hogy eljön a debütálás pillanata, Myles Garrett ugyanis Questionable státuszt kapott, ami pozitívum esetében, ugyanakkor még nem garancia a pályára lépésére. Jamie Collins ezúttal sem állhat Gregg Williams rendelkezésére, de Danny Shelton játéka is kérdéses.

 

Egyelőre a New Orleans Saintsnél is lehet ok az örömre, ugyanis jó eséllyel pályán lehet a két kezdő OT a csapatban, miután Terron Armstead és Zach Strief is Questionable státuszt kapott. Ráadásul Willie Snead eltiltása is immár a múlté, bár nincs 100%-os állapotban, de valószínűleg ő is a pályán lehet a Wembley gyepén, hatalmas segítség ez tehát a támadósornak.

 

További sérülésjelentések:

 

OUT: Cordy Glenn (Bills, LT), Ricardo Allen (Falcons, S), Vic Beasley (Falcons, LB), Ryan Schraeder (Falcons, RT), Brandon Williams (Ravens, NT), Tyler Eifert (Bengals, TE), John Ross (Bengals, WR), Lamarcus Joyner (Rams, S), Johnathan Cyprien (Titans, S), Corey Davis (Titans, WR), Kevin Johson (Texans, CB), Greg Mancz (Texans, C), Sam Bradford (Vikings, QB), Ryan Kalil (Panthers, C), Matt Forte (Jets, RB), Fletcher Cox (Eagles, DT), Ronald Darby (Eagles, CB), Corey Graham (Eagles, S), Mike Williams (Chargers, WR), Andrew Luck (Colts, QB), Ryan Kelly (Colts, C).

 

 

Erősen kérdéses: Doug Baldwin (Seahawks, WR), Sean Lee (Cowboys, LB).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!