Connect with us

Összefoglaló

A medve meglátta az árnyékát, hosszú lesz még a tél

A Bears a Steelers-elleni nagy felfickósodás után helyre lett téve, ami nekik jelenleg az NFC North negyedik pozícióját jelenti. John Fox kisebb díjat érdemelne, hogy eddig kihúzta, és nem lennénk meglepve, ha egy-két héten belül Trubisky kezdene. Bears – Packers 14-35.

 

 

Áldozatokkal járó győzelem volt ez a Packers számára. Hozták a papírformát, de közben Ty Montgomery bordatöréssel több hétre is kieshet, míg Davante Adams egy nagyon csúnya Burfict Trevathan-ütés után mozdulatlanul feküdt a földön. Trevathant biztos eltiltják pár meccsre, hogy legyen ideje gondolkodni. Többen is lesérültek még melléjük, így nem volt olcsó a győzelem.

 

 

[quote]Most jönni fognak ide védeni őt páran, hogy na de Amos lehúzta Adamst, meg még ment a play. Ez nem így van. Sisakcsúccsal nem indítunk szerelést, pláne nem védtelen játékos ellen. Ha megy a play, ha nem, ha Amos húzza, nem húzza, SOHA nem indítunk szerelést, mert ez a vége. Ha nem húzza le, akkor meg nyakra érkezik, na bumm. Trevathan egy aljas, végletekig undorító mozdulatot mutatott be (ami tök mindegy, milyen körülmények között megy végbe, indítani sem szabad), amivel egy sporttársa életét veszélyeztette. Burfict elpirulna. Nem véletlenül vannak szabályok a mérkőzésen.[/quote]

 

 

Rodgers hozta, amit kellett, Jordy is fel tudott lépni, de egész egyszerűen nem vártak tőlük sokat. Ami igazán parádés volt, az Lane Taylor a támadófal bal szélén, ugyanis egyértelműen vitte a prímet. Richard Rodgers fejlődik blokkolásban, ez nyilván Bennettnek nyitja az utat, viszont a secondary teljes homály, most Chester spanjának, Clinton-Dixnek sem ment annyira, nem tudta jól elkapni a szögeket, súlyos yardokat engedve ezzel. Randallt a második félidőre padoztatták is, gyakorlatilag a két safety tartja víz felett a CB-sort is. Ma egyértelműen Matthews volt az LB-sor ura, nagyjából úgy néz ki a felállás, ha ő jó, a többiek is, ha ő nem, a többiek sem. Nem kedvelem, nem tartom jó játékosnak, de most a szebbik arcát lehetett látni. Aaron Jones viszont hasznos lehet Ty hiányában, elég jó 3-4 yardos erőfutónak tűnik.

 

 

A Bears részéről csodás, ami történik, így az újraépítés harmadik évében vannak kb. ott, ahol elkezdték. Glennon egy kalap szar, nulla mobilitás, nulla vezéregyéniség, és egy vállalhatatlan Green Bay-secondary ellen hoz igazi kezdő-QB számokat – a hetvenes évekből. A védelem ugyan működik, működni látszik, működget, de mellé semmi nincs a támadósorban. Még ha Trubisky be is áll kezdeni, kinek fog dobni? Glennon ha kezdő marad, pária lesz az öltözőben. Fox ugyanúgy fog bukni, ahogy Trestman tette azt pár éve, csak addig még lesz néhány 50+-os taknyolás. Csak közben a védelem erodálódik, és nincs egy kemény kezű DC, aki kézben tartja a fegyelmezetlenséget.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!