Connect with us

Hír

Bell hivatalosan is visszatért

Le’Veon Bell ígéretéhez híven az első alapszakaszmeccs előtt visszatért a Steelershöz, átment az orvosi vizsgálaton, majd aláírta a 12,1 millió dollárt garantáló franchise taget. Ezzel készen áll a bevetésre, részt vehet a csapat első alapszakasz meccsén a Cleveland Browns ellen.

 

 

Bell a liga egyik, ha nem a legjobb futója. Tavaly 157 yardot átlagolt meccsenként, elképesztően dominánsan és ellenállhatatlanul játszott, azonban egy sérülés miatt megint nem tudott tevékenyen részt venni a csapat rájátszás menetelésében (pontosabban, a sérülése miatt még csak komoly menetelése sem volt a csapatnak, simán kikapott a Steelers a Patriotstól). Ezzel együtt a játéka önmagáért beszélt és ennek megfelelő szerződést akart magának.

 

Azonban egy tiltott szerek használata miatt többszörösen eltiltott, sérülékeny futónak a Steelers nem akart nagy garantált szerződést adni (ahogy igazából senkinek sem szokott), így Bell végül franchise taget kapott. Ezután hiába akart a csapat 1,5-szer akkora fizetést adni neki, mint a liga második legjobban kereső futójának van, Bell nemet mondott, ugyanis ő 16 millió dollár körül szeretett volna kapni (top RB fizetés + top WR2 fizetés).

 

Mivel nem tudtak megegyezni a felek, Bell kihagyta a Steelers teljes offseason programját és mindössze most, pár nappal az első alapszakasz meccs előtt tért vissza a csapathoz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!