Connect with us

Hír

Bell: Nem akartam megsérülni

Le’Veon Bell a szerződése körüli balhészerűség miatt – csak franchise taget kapott, így nem jelent meg az edzéseken, emiatt a rajongók és a csapat vezetése, játékosai is be-beszóltak neki – nem vett részt a Steelers teljes előszezonprogramjában. Ez több szempontból is érhető volt, hisz egyrészt így akart tüntetni a helyzete miatt, másrészt pedig minek kockáztatta volna a testi épségét:

 

Biztosra akartam menni, hogy friss leszek a szezonkezdetre és nem sérülök meg a táborban. Tudom, hogy egy egyéves szerződésem van, tehát fel akartam készülni a szezonra, de nem akartam megsérülni, ahogy például újonc szezonomban is történt.

 

 

A sérülés elkerülése fontos a számára, hisz egy egészséges szezon után akár 12-14 millió dollárt is szerezhet a piacon, míg egy újabb sérülés csúnyán keresztbe tehet akár a karrierjének is. Egyébként érdekes lesz látni, hogy mennyire teszi majd oda magát a meccseken, hisz nem nagyon voltak vele megértőek a csapatnál, ő pedig cserébe simán lazára veheti a szezont, ahogy például sok egyetemista csinálja: utóbbiaknak a draft, Bellnek a piac a fontos, dollármilliókat pedig senki sem akar veszíteni egy sérülés miatt.

 

Ez egyébként trend is lehet, hisz például Aaron Donald még csak a Ramsnél sincs jelenleg, pedig neki két éves szerződése van. A távolmaradásért büntetik, viszont ha a pályán van és csak félgőzzel játszik, akkor jogilag nem tudnak vele mit kezdeni. Végül is ez is egy megoldás: csak annyi energiát tesznek bele a fociba, amennyiért megfizetik.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!