Connect with us

Best of

Best of College Football 2017 – Week 4

Utolsó pillanatos fordítások, vak zebrák, lehetetlen elkapások, visszahordások és futások. Volt minden ezen a héten is, mi pedig igyekeztünk a legjobbakat, legmókásabbakat egy válogatásba összeszedni. Jó szórakozást!

 

 

Heti Josh Rosen

A fejed, amikor mindent megteszel, de annyira hulladék a csapatod, hogy semmit nem érsz el vele. Rosen arca mindent elárul, a Stanford 58-34-re mosta fel A UCLA-vel a gyepet.

 

 

A hét bírói ítélete #1

Kilépett a play során a 11-es számú Kellen Mond a pályáról? Nem. És a védője? Ő igen. Mi az ítélet? Hogy mindketten kiléptek. Lényeg a következetesség és pontosság. Szerencsétlen zebra…

A hét reakciója #1

Mikor elvesznek egy 90 yardos TD-t a csapatodtól, akkor neked is elszáll az agyad. Kevin Sumlin sem volt boldog, de megmaradt úriembernek.

 

 

A hét bírói ítélete #2

Szegény Troy Rice, ha meglátja, hogy ezért is targeting jár már. Vitatható a bírói ítélet, de egyértelműen a fejet támadta a játékos. Ennyire azért mi nem puhítanánk fel ez a sportágat.

 

A hét Zeke Elliottja

Derwin James az egyik legjobb safety az országban, de nem emiatt. Fogta magát és húzott egy Elliottot, majd feladta a playt. Ilyet az NFL-ben biztos nem engedhet meg magának. Oh, wait…

 

A hét futása #1

Sose elég a pályán szaladgáló mókusokból. A Louisville-Kent State meccsen a kisállat meg sem állt az endzone-ig, hogy aztán a TD-jét ünnepelve megpihenhessen. Komoly Heisman esélyessé lépett elő.

A hét futása #2

Mi a legjobb megoldás, ha a saját egy yardosodra ragaszt az ellenfél és támadni kell? Futesz egy 99 yardos touchdownt, mert az laza. Legalább is Abdul Adams így van ezzel.

 

 

A hét ütközése #1

Bradley Chubb egy faszagyerek és nem illik szórakozni vele. Ezt próbálta finoman érzékeltetni a Florida State irányítójával, James Blackmannel. Elképzelhető, hogy a QB-nak nem tetszett ez a gesztus, de a tanácsot biztosan feljegyezte.

 

A hét párosítása

Megvan a tökéletes párosítás, a szerelem, amely örökké fog tartani. Sajnos, Darnold néha úgy néz ki, mintha Blake Bortles ment volna le a USC-hez irányítani, de nem gond, mert a Jets az Jets, szeretnek veszélyesen élni. Ez a Trojans szurkoló pedig úgy van vele, hogy a kedvence nevét egy NYJ mezre varratta fel.

 

A hét összehasonlítása

Ha már Darnoldnál tartunk…vannak olyanok, akiknek nem Bortles jut az eszébe. Ők picit elrugaszkodtak a Földtől, hiszen az alábbi négy játékosból hárommal egy lapon sem lehetne emlegetni a kaliforniai üdvöskét. A félreértések elkerülése végett, Carson Wentzre gondoltam negyedikként.

 

A hét/év/évtized/évszázad/évezred/örökkévalóság elkapása

Ki az az Odell Beckham Jr?! Nem tudjuk, de az megvan, ki az a Jerome Washington, a Rutgers 88-asa. Ilyet még biztosan nem láttál!!!

 

A hét fordítása

A Penn State az utolsó másodpercben húzta meg a csodát és verte el ezzel a touchdownnal az Iowát. Van ilyen, de a mérkőzés érdekessége, hogy míg a Nittany Lions 99 játékot futattot, addig a Hawkeyes csupán 45-öt. Nem csoda, hogy a végére már a védők a seggükön vették a levegőt.

A hét reakciója #2

Amikor a csapatod az utolsó másodpercben kap ki, te sem vagy túl boldog. Nos, a Penn State gondoskodott róla, hogy a Hawkeyes szurkolói is agyérgörcsöt kaphassanak a mérkőzés végén.

 

Heti flea flicker

Ez volt a legelső játék a Georgia-Mississippi State meccsen. Mondanánk, hogy számítottunk erre, de nem lenne igaz. A főszereplők: Nick Chubb, Jake Fromm és Terry Godwin.

 

Heti Shaquon Barkley

Ki a college foci legjobb futója? Shaquon Barkley. Hogy miért? Mert mindent tud, amit kell, kőkemény, technikás, ebben a sportban jobb, mint bárki.

 

A hét szurkolója #1

Minden bizonnyal YOLOgnai SWAGetti volt az ebéd ennél a Miami szurkolónál, hiszen még egy ilyen állat szerkót nehéz találni. Kezdeményezem, hogy Budapesten a Lánchíd ennek a figurának a nevét kapja, ha átnevezik.

A hét szurkolója #2

A Vanderbilt szurkolói a meccs előtt azt skandálták, hogy “We Want Bama”. Tessék, megkapták. A végeredmény egyébként 59-0 lett, de voltak azért kitartó Commodores fanok. Más kérdés, hogy sok mindennek nem tudtak örülni. Fel a fejjel, majd legközelebb!

 

A hét lánykérése

Nem csak foci volt a Cornhuskers-Scarlet Knights meccsen. A Nebraska egyetem egyik fiatal legénye épp a mérkőzésen kérte meg kedvese kezét, aki persze igent is mondott. Nagy a szerelem.

 

A hét pancake-je

Amikor a 104 kilós linebacker seggre ülteti a 136 kilós tackle-t, akkor azért van baj. De nem az Alabamánál, ott csak egy átlag szombat délután volt.

 

A hét védekezése

3&1, 50 másodperc van vissza a meccsből, hat ponttal vezetsz és a célod, hogy megnyerd a meccset. Persze, hogy olyan védekezést hívsz, ahol csak 10 embered van a pályán és üresen marad egy elkapó. Gratulálunk, Kentucky, sikerült összehozni a forduló bénázását. Ezzel pedig zsinórban 31-edszerre kaptak ki a Florida Gators csapatától. Faszák vagytok, srácok!

 

A hét útvonala

Az egy dolog, hogy edzésen megy a bohóckodás, na de meccsen is?! Amikor 40 ponttal vezet a csapatod, még jobban elkezded alázni az ellenfelet? A Buckeyesnál úgy voltak vele, hogy miért is ne. Az egymás útvonalát keresztező két elkapót kell nézni, pont a bíró háta mögött nyomták thug life-ba’.

 

A hét visszahordása

Mit csinálsz, ha a csapatod a negyedik negyedben hárompontos hátrányban van és te vagy a kick returner? Nyilván csinálsz egy 100 yardos visszahordást, hogy hat ponttal segítsd a csapatod. Christian Kirk amúgy korábban még egy 81 yardos elkapott TD-t is bemutatott, ezzel bizonygatva, hogy nem ember.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!