Connect with us

Hír

Bordáját törte Montgomery

Nem járt áldozat nélkül a Packers győzelme éjjel, hiszen elvesztették első számú futójukat a mérkőzés elején. Ty Montgomery a találkozó legelső drive-ja során szenvedett sérülést, azonban még egy ideig a pályán maradt, 5 futásból 28 yardot szedett össze. Aztán villámlás miatt félbe kellett szakítani a találkozót, a szünet után pedig nem tért vissza a pályára Montgomery, mint utólag kiderült, eltört a bordája.

 

 

Hogy a helyzet még rosszabb legyen a Packers számára, az újonc cserefurónak, Jamaal Williamsnek is le kellett jönnie a pályáról egy térdsérülés miatt. Ez azt jelentette, hogy a másik újoncnak, Aaron Jonesnak kellett beállnia, 13 futásól 49 yardig és egy TD-ig jutott.

 

Itt azonban nem állt meg a sérülések sora a sajtfejűeknél, Davante Adamsről már írtunk ma reggel, őt kórházba kellett szállítani egy brutális ütközés után, de szerencsére a körülményekhez képest jól van. A linebacker Joe Thomas egy bokasérüléssel volt kénytelen kiszállni a meccsből, illetve szintén a linebacker-sorból Blake Martinez egy agyrázkódás miatt került kissé a partvonal mellé, de ő is, illetve a hátsérüléssel bajlódó Josh Jones is vissza tudott térni a meccsre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!