Connect with us

Hír

BREAKING: Biztos nem játszanak meccset vasárnap Miamiban

Az már biztos az NFL döntése szerint, hogy a vasárnap magyar idő szerint 19 órakor kezdődő – és a SportTv által közvetített – Buccaneers@Dolphins találkozót nem játsszák le az eredeti forgatókönyv szerint, tehát eredeti időpontjában eredeti helyszínén, a Hard Rock Stadiumban, Miamiban. Ugyanis az Irma Hurrikán elérte az 5-ös fokozatot és akár a Katrina Hurrikánnál is nagyobb lehet.

 

 

Azt még nem tudni, hogy hol és mikor játszik a két csapat, de sok opció nincs, amiről az NFL dönthet. Két forgatókönyv van:

 

  • Egy semleges helyszínen rendezik meg most vasárnap. Ezzel az a probléma, hogy a Dolphins már feladott egy hazai mérkőzést idén, hiszen a negyedik héten Londonban játszanak a Saints ellen, az pedig nem lenne fair, ha egy újabb hazai meccs elvesztésére kérné őket a liga. A semleges helyszín Philadelphia vagy Pittsburgh lehet jó eséllyel, az viszont biztos, hogy csakis jelenlegi NFL-stadionban játszhatnak, hiszen a szükséges élő visszajátszásos technológia nincs meg minden stadionban.

 

  • Miamiban rendezik meg a meccset a 11. fordulóban, november 19-én. Öröm az ürömben, hogy mindkét csapatnak ekkor van pihenőhete, tehát hatalmas átszervezést nem igényelne a történet, de persze ez mindkét csapatot rosszul érintené, hiszen elvesztenék a nagyon pontos pihenőhetüket és 16 meccset kellene egymás után lejátszaniuk.

 

Az Irma Hurrikán 5-ös fokozatba lépése és a várható – ám nehezen jósolható – útvonala egyértelműen hatalmas veszélybe sodorta egész Floridát. A miami rendőrség is készenléti állapotban van már és az ő közbenjárásuk is szükséges lett volna a mérkőzés lebonyolításához, erre pedig biztosan nem is lenne kapacitásuk és természetesen nem is ez a prioritás. Pontos döntés ma estére várható az NFL részéről.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!