Connect with us

Hír

BREAKING: Hosszabbított legjobb elkapójával a Texans!!!

Fizetésnap volt a Houston Texansnál az éjjel, hiszen három játékossal is sikerült szerződést hosszabbítani, ráadásul az “izgalomfaktor” sorrendjében közölték a híreket. Összesen $108 milliót tapsoltak el az éjjel, minden egyes centet a támadókra költötték.

 

 

Először a FB Jay Prosh kapott egy 3 éves, $5,75 milliós szerződést, amiért hatékonyan törte az utat a futók előtt. Utána a tight end C.J. Fiedorowicz szerződésének meghosszabbítását jelentették be, a 25 éves játékos szintén további 3 évre kötelezte el magát a Texanshoz, amivel $21,5 milliót kereshet. Fiedorowicz tavaly lépett elő a depth charton, és az eddig jóformán blokkoló tight end a passzjátékok során gyakran volt használva, 559 yardot és 4 TD-t tett a közösbe.

 

Ám ezek csak az előjátékok voltak a nagy bumm előtt, ugyanis utánuk derült ki, hogy DeAndre Hopkinsszal is sikerült dűlőre jutni, aki további 5 évre marad a houstoniaknál. Hopkins egy 5 éves, $81 milliós szerződést írt alá, amiből $49 millió garantált! Utóbbi összeg a legnagyobb garantált tartalom az aktív elkapók közül a ligában, korábban csak Calvin Johnson $130 milliós szerződése tartalmazott egyedül több garantált tartalmat, méghozzá $53 millió dollárt. Hopkins ezzel a szerződéssel a legjobban kereső elkapó lett a ligában, az éves átlagot tekintve viszont csak második Antonio Brown mögött.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!