Connect with us

Hír

Cam készen áll a nyitómeccsre

Vasárnap a Panthers főedzőjét megkérdezték irányítója egészségi állapotáról. Emlékezetes, hogy Newton nagyon komoly ütéseket kapott a szezon folyamán, és a holtszezonban egy vállműtéten is átesett.

Szerintem készen áll. Jó lett volna pár snapet gyakorolnia még, kicsit korábban kezdeni az előszezonban, de amit láttunk, az biztató. Tetszett, ahogy az egész támadósor összeállt, mint egy háló. Meglátjuk mi lesz a hét folyamán.

Newton március végén feküdt kés alá, hogy a dobóvállában levő rotátorköpenyt megjavítsák, mivel elszakadt. A 2015-ös MVP limitáltan passzolhatott csak az edzéseken, az előszezonban pedig egy darab, 10 játékos, 75 yardos TD drive-ot vezetett csak.

 

 

Newton az egész múlt héten teljes értékűen edzett. A Panthers orvoscsapata annyira biztos a dolgukban, hogy Joe Webb helyére leigazolták a Lions által elengedett fiatal tehetséget, Brad Kaaya-t. A borzasztó backup Derek Anderson szerződésének utolsó évében van, így most a fiatal tehetséget akarják kinevelni. A GM Marty Hurney elmondása szerint minden a tervek szerint megy, és ugyan nehéz volt elengedni Webbet a csapatban betöltött szerepe miatt, jó lépést tettek a jövő tekintetében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!