Connect with us

Hír

Csinálj már valamit, Britt!

Kenny Britt kis túlzással első számú elkapónak érkezett Clevelandbe négy évre 32,5 millió dollárért. Ennek ellenére két meccs alatt két elkapása és 15 yardja van, ami nem éppen egy évi 8 milliót kereső elkapóhoz méltó statisztika. A főedző Hue Jackson ezért finoman cseszegteti is, hogy tegye már magát oda jobban:

 

Azt akarja, hogy több energiát fektessek az edzésekbe, a pályán és a pályán kívüli dolgokba. Elfogadom a kihívást. Mindig is nagy volt bennem a versenyszellem. Ha az edző azt mondja, hogy menjek, és rúgjam én a labdákat, akkor azt fogom tenni.

 

 

 

Britt élete szezonja után igazolt a Ramstől a Brownsba, 15 meccsen 1002 yardot és öt TD-t szerzett. Valami hasonlóra lenne szükség most is, főleg, hogy ez a Browns már korántsem tűnik annak a szerencsétlen csapatnak, mint ami az utóbbi években volt. Például most épp esélyesebbnek tartják őket, mint a Coltst, amire évek óta nem volt példa (mármint arra, hogy bárkinél esélyesebbek legyenek). A csapat tele van újoncokkal és másodévesekkel, a Britthez hasonló veteránoknak pedig jó lenne, ha vezérként mutatnák az utat, nem csak bóklásznának haszontalanul a pályán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!