Connect with us

Hír

Damarious Randall nagy bajban?

Nem úgy alakul Damarious Randall karrierje, ahogy arra sok Packers szimpatizáns számított. A korábbi első körös defensive backet immáron nem először leültették a padra mérkőzés közben a gyenge teljesítménye miatt, és állítólag ezt a mostanit olyan rosszul viselte, hogy a mérkőzés közben elhagyta a stadiont. Más riport szerint nem ez történt, de az biztos, hogy egy kisebb kalamajkát okozott ez az egész ügy a játékos és a franchise között.

 

 

Randall és a Packers legyőzte a nagy rivális Chicago Bears csapatát a negyedik forduló csütörtök esti rangadóján, ahol nem a harmadéves védő volt a sztár. A Falcons elleni meccshez hasonlóan Mike McCarthyék most is leültették a padra, helyette a másodéves, korábban draftolatlanként Green Baybe kerülő Josh Hawkins vette át a helyét. Miután rengeteg játékos kiesett sérülés miatt, sokan úgy vélték, hogy biztos Randall is összeszedett egy kisebb sérülést, de erről szó sem volt. Hivatalosan közölték, hogy Randall nem sérült, szimplán azért cserélték le, mert (ismét) rosszul játszott, vagyis egy edzői döntésről beszélünk.

 

Ezzel még mindig nem lenne semmi probléma, csakhogy Ian Rapoport forrásai szerint a játékos nem csak az öltözőbe ment az eset után, de a stadiont is elhagyta a mérkőzés közben, ami nem szerencsés dolog. Később ezt az ESPN Packershöz közeli újságírója, Rob Demovsky cáfolta, és az ő tudomása szerint az öltözőben várta meg a meccs végét, de egyik sem menti fel a játékost. Mike McCarthy csak annyival kommentálta az esetet, hogy ez belsős ügy, ezért ezt a négy fal között rendezik majd le, ami állítólag a meccs másnapján már megtörtént. Szintén Demovsky hozta le, hogy vélhetően nem lesz kivágva emiatt Randall, de csapaton belül lehet büntetésre számíthat majd.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!