Connect with us

Hír

David Johnson IR-en, Chris Johnson a csapatnál

David Johnson csuklóját a második orvosi vélemény után már biztosan műteni kell, így hosszabb időre a partvonal mellé szorul, Bruce Arians elmondása szerint karácsony környékén térhet vissza a kiváló futó, tehát körülbelül 3 hónapos kihagyásra számíthat. A Cardinals IR-re is tette, amiről 8 hét után visszatérhet és a helyére visszaigazolta a korábbi sztárfutót, Chris Johnsont.

 

 

A 31 éves Chris Johnson tavaly csak négy meccsen szerepelt, 2015-ben viszont 11 találkozón 814 yardot szerzett, de mindkét szezonját keresztbe vágta egy sérülés. Az előszezonban voltak fumble-jei, ezért is vált meg tőle a Cardinals 10 nappal ezelőtt, de David Johnson sérülésével elég egyértelmű volt, hogy ismét szeretnék a csapatnál tudni.

 

A Cardinals a Patriots gyakorlócsapatából is hozott egy futót, DJ Fostert és feltehetőleg egy RBBC (Running Back By Committee) hozzáállással vágnak neki a szezon további részének, ahol Kerwynn Williams kezdhet, de meg fogja osztani a snapeket Chris Johnsonnal és Andre Ellingtonnal is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!