Connect with us

Hír

Derek Wolfe akár már az első héten is játszhat

A Denver Broncos csapatát az offseason alatt – akárcsak több másik csapatot – rengeteg sérülés sújtotta. Különösen igaz volt ez a pass rusher és más nyomásgyakorlásra képes posztokra, ahonnét kiesett Shane Ray, Shaquil Barrett és Derek Wolfe is. Most utóbbi úgy tűnik mégis visszatérhet a szezonkezdetre, amit a csapat szurkoló várnak.

 

 

Derek Wolfe ugyan a védőfal tagja, de nagy szerepe van a nyomásgyakorlásban. A QB pressure egyik alappillére, hogy ne csak a két szélről érkezzen nyomás, de a fal közepéről is. Wolfe ebben az egyik legjobb. Az elmúlt két szezonban 14 sacket gyűjtött, ami a harmadik legmagasabb a 3-4-es defensive endek között és ez mellett összesen 78-szor gyakorolt nyomást az ellenfél irányítóira.

 

Legnagyobb erénye mégis a futásmegállítás, melyben az elmúlt két évben a legjobb volt a posztján. Minden tízedik futást ő állította meg a csapatban és olyan játékosokat előzött meg, mint Cambell, Cox vagy Jernigan. Tavaly kicsit visszaesett a teljesítménye, de a Broncos folyamatosan gyengülő védőfalának messze ő a legstabilabb tagja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!