Connect with us

Hír

Diggs a Vaccaro ütésről: Ilyen ez a foci

Az éjjel megrendezett Minnesota Vikings – New Orleans Saints találkozón volt egy nagyon kemény ütközés Kenny Vaccaro és Stephon Diggs között, ami elég csúnyán nézett ki, és sokan ki is fakadtak az ütközés keménységét és durvaságát illetően. A minnesotai elkapót azonban nem nagyon foglalkoztatja a dolog.

 

 

Az ütközés a fenti videón látható: Diggs felugrott elkapni a labdát, és még a földre érése előtt kapott egy teljesen jól irányzott ütést Vaccaro sisakja által az állára. A szándékosságot nem is lehet vitatni egy ilyen ütközésnél, hiszen Vaccaro mozdulatsora is fölfelé irányul, egyenesen Diggs feje irányába. Valakik azon sem lepődtek volna meg, ha ezért kizárják a fiatal safetyt, de Diggs nem csinál ebből nagy ügyet.

 

Nem igazán tudom mi történt az esetnél, csak azt éreztem, hogy fáj. De nem kerítek nagy ügyet ebből, ilyen ez a foci, ezért szeretjük. Mivel közel voltunk az endzone-hoz, csak a következő play-re fókuszáltam, és hogy touchdownt szerezzünk. Igazából még örülök is, hogy a fejemet találta el, és nem a térdemre startolt rá így.

 

Diggs tehát nem aggódik az agyrázkódás veszélyeitől, és a lába épségét fontosabbnak tartja mint a fejét. Az NFL ugyanakkor folyamatosan ágal az ehhez hasonló ütések ellen, szóval lehet kap majd egy csekket egy pár ezer dolláros büntetésről.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!