Connect with us

Hír

Elliott a következő két meccsén még biztos pályára léphet

Szerintem már sem a játékos, sem az NFL nem tudja, hogy most hol jár Elliott ügye, hiszen amint születik egy döntés valaki részére, a másik fél szinte azonnal nyújtja is be a fellebbezést, elhúzva ezzel az ítélethirdetést. Most is ez a helyzet, amivel a klasszis futó szerzett magának két meccsnyi haladékot.

 

 

Az NFL minden követ megmozgat és minden kiskaput kinyitna ahhoz, hogy mihamarabb eltiltassák a Cowboys másodéves futóját. Tegnap még arról is lehetett olvasni, hogy akár a MNF-ről is lemaradhat, ugyanis vasárnapra is volt tervezve egy meghallgatás, de ennek a dátuma október 2-ra módosult. Ez egyben azt is jelenti, hogy a kedd hajnali Cardinals és a jövő vasárnapi Rams elleni találkozón is ott lehet a pályán, és csak ezen meccsek után lehet leghamarabb döntés az ügyéről. De úgyis fellebbezik azt is…

 

A megannyi fellebbezést mi sem bizonyítja jobban, minthogy ez lesz már az ötödik kör a bíróságon az Elliott vs NFL ügyben, hiszen az eredeti, 6 meccses eltiltásról szóló ítélet ellen azonnal fellebbeztek, ami miatt a texasi bíróság nem tud ítéletet hirdetni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!