Connect with us

Hír

Ez lesz Alex Smith utolsó éve a Chiefsben

Mindennek egyszer vége szakad, igaz ez a Smith-érára Kansasben is. Az egykoron 1/1-es játékos ötödik évébe lépett a Kansas City Chiefs színeiben, és saját bevallása szerint is nagyon úgy tűnik, hogy a 2018-as szezonban már máshol fogja osztogatni a disznóbőrt. Érdekes kijelentés ez, főleg annak fényében, hogy pont tegnap választották meg az AFC legjobb támadójátékosának, de ha elvonatkoztatunk attól, hogy vezetésével laposra verték a regnáló bajnokot, akkor láthatjuk, hogy mik a jövőben tervei a Chiefs front office-nak.

 

 

Nem véletlenül adták a 2017-es első és harmadik körös, valamint a 2018-as első körös választási jogukat a Billsnek, hogy megszerezhessék Patrick Mahomest. Ezzel Smith is tisztában van, ráadásul a szerződése is úgy van kialakítva, hogy a csapatjövőre könnyen meg tudjon tőle válni, hiszen a kivágásával csak 3,6 millió dollár dead cap képződne. Addigra az utódját is ki tudják annyira nevelni, hogy Smith egy újabb otthont keressen magának, szám szerint a harmadikat.

Fura érzés lehet ez neki, hiszen ha visszaemlékszünk a 49erses éveire, akkor az utolsó ott töltött szezonjában épp Colin Kaepernick tudott úgy beszállni a játékba, hogy csak a Ravens parancsoljon neki megálljt a Super Bowlban. Az előszezonban nagyon biztatóan játszó Mahomes ezzel már a második fiatal üdvöske lehet, aki Smith-nek ajtót mutat, hogy új csapatra leljen. Ez már csak egy kérdést vet fel: hol lelné meg a számításait, illetve melyik csapat számolna vele kezdőként? Az biztos, hogy a 33 éves játékos sokkal több jelenlegi kezdő irányítónál magasabb színvonalat képvisel, de az, hogy csak egy game manager, nem biztos, hogy az ő malmára hajtja a vizet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!