Connect with us

Hír

Garcia segít a Puerto Ricoban lévő áldozatoknak

Max Garcia végre biztonságban tudhatja a Puerto Ricoban lévő családját. Azóta viszont nem csak rajtuk, hanem a térség rászorulóin is segíteni akar.

Az anyukám mindig is sokat tett a közösségért. A nagybátyámnak pedig van egy tánc együttese Puerto Ricoban. Úgy éreztük, hogy családként kellene tennünk valamit és ez egy kivalló lehetőségnek tűnt.

Az atlantai család együtt működik egy Puerto Ricoban lévő étteremmel, melynek keretében elsősegély felszereléseket, friss vizet, élelmet és egyéb adományokat szállítanak. Garciának a nagybátyján (és feleségén) kívül van egy nagypapája is a szigeten. A természeti csapások miatt azonban nem tudta, hogy mi van velük.

Néhány napba beletelelt, mire kapcsolatba tudtunk lépni a nagybátyámmal. Nem tudtuk, hogy mi zajlik ott. Végül kiderült, hogy az idősek otthonában lévő nagyapámat ápolta.

A közelmúltban rengeteg hurrikán pusztít arra felé, ami komoly társadalmi összefogásra készteti az ott élőket. Az egyéni kezdeményezéseken kívül a Liga is próbál segíteni az áldozatoknak. A csütörtök esti mérkőzések alatt a TV-s és a saját maguk által üzemeltetett NFL Network-ön is az amerikai Vöröskeresztnek való adományozásra fogják kérni a nézőket.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!