Connect with us

Hír

Greg Olsen IR-en, de még visszatérhet

Greg Olsennek komolyabb a sérülése mint ahogy az elsőre tűnt, így meg kellett műteni a lábát, ami nagyjából 6-8 hetes rehabilitációt igényel. A Panthers így inkább IR-re tette a kiváló tight endet, viszont amint egészséges lesz, várják vissza a csapatba.

 

 

Olsen a Bills elleni 9-3-as győzelem során szenvedett lábsérülést, akkor még nem lehetett tudni mi a baj, a röntgenképek azonban megmutatták, hogy eltört a lába. Ez sebészi beavatkozást kívánt maga után, ami hétfőn meg is történt, viszont 6-8 hét a rehabilitációs idő a teljes felépülésig, így jobbnak látta a Panthers, ha IR-re teszi Olsent. Viszont az idei szabályváltoztatásoknak hála már két játékost lehet visszahívni IR-ről, ez pedig nagyban megkönnyítette a dolgokat, ráadásul a csapatnak a 11. héten van bye weekje, ami egy plusz hetet jelent Olsen felépülésében.

 

Olsen nem rövid pályafutása során mindössze két meccset hagyott ki, azt is rookie szezonjában a Bearsben, valamint zsinórban háromszor hozott 1000+ yardos szezont Cam Newtonnak. A háromszoros Pro Bowler helyét Ed Dickson veheti majd át, míg Olsen helyére az újonc fullback Alex Armah került fel a gyakorlócsapatból a rosterre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!