Connect with us

Hír

Hatalmas cripple fight várható a Jets-Bills meccsen

Lassan már a Bills és a Jets szurkolók is hősként tekinthetők, ha megnézik csapataik első fordulós csoportrangadóját. A Jetsnél már tudjuk egy ideje, hogy mivel állunk szemben, az utóbbi egy hónapban viszont a Bills is rátett erre egy lapáttal, kezdve azzal, hogy még az irányító sincs meg a nyitómeccsre.

 

 

Tyrod Taylor ugyanis még mindig az Agyrázkódás Protokollban van, és félő, hogy a vasárnapi meccsre nem kerül ki onnan, ez esetben az újonc Nathan Peterman és a veterán T.J. Yates közül menne fel a pályára valaki a Bills támadásai során, ami finoman szóval sem közönségcsalogató. A kinti hírek szerint Petermannek van erre nagyobb esélye amennyiben Taylor nem alkalmas a játékra, Sean McDermott főedző azonban nem aggódik emiatt.

 

Ha be kell szállnia, akkor készen fog rá állni. Ha megnézik mit művelt az előszezonban, akkor talán maguk is elhiszik, hogy készen áll. Teljesen megbízom Nathanben, mint ahogy az összes fiatal játékosunkban, nagyszerű felkészülésen vannak túl, a fejlődési folyamatuk része pedig az, hogy pályára küldjük őket.

 

Mindkét csapat támadósora egészen elképesztő ráncfelvarráson esett túl  akár kényszerből, akár önerőből. A Billsnél a skill pozíciókat tekintve jelenleg csak LeSean McCoy és Charles Clay, míg a Jetsből Matt Forté, Bilal Powell és Robby Anderson lehet fent a pályán a tavalyi támadósorokból, utóbbi kettő ráadásul úgy, hogy tavaly nem voltak kezdők a Jetsben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!