Connect with us

Hír

Jack Del Rio szerint nincs semmi baj Cooperrel

Amari Cooper rengeteg kritikát kapott a Washington Redskins elleni találkozó után, mert dropparádéját ott folytatta ahol az első két héten abbahagyta. A tehetséges elsőkörös elkapó gyorsan beilleszkedett az NFL-be, jól futja a route-okat, jól olvassa a védelmet és idén már kellő fizikai állapotban is van. Egyetlen dolgot nem tud levetkőzni, a sok elejtett labdát.

 

 

Coopernek három hét után 6 elejtett labdája is van, ami 16 elkapható targetből majdnem 40%-os arány. Egyetlen játékosnak nincs rajta kívül még 23%-os drop mutatója sem, így joggal tehetjük fel a kérdést, hogy lassan felelősségre kell-e vonni. Jack Del Rio szerint nem.

 

Csak emlékeztetni szeretnék mindenkit arra, hogy annak idején Jerry Rice esetében is felvetődtek kérdések. Mi imádjuk Amarit, ő egy hatalmas tehetség. Nézzék meg miket tud.

 

Cooper jelenleg 10 elkapásból 101 yardnál jár, de az elmúlt 12 mérkőzést tekintve 477-nél. Ennek ellenére a Rice-os hasonlítás erős túlzás. Rice ugyanis az első három szezonjában 40 touchdownt szerzett összesen és a második évében ő gyűjtötte a legtöbb yardot is. Cooper ennek a közelében sincs.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!