Connect with us

Hír

Jalen Ramsey szerint ők a legjobb CB duó a ligában

A szabadügynökpiacon a Jaguars ismét nagyot robbantott és többek között megszerezték a csoportrivális cornerét Bouye-t. Bouye tavaly az ismeretlenségből a liga egyik legjobb cornere volt, ezt pedig új csapatában is teljesítené. Párja a másodéves Jalen Ramsey lesz, aki előtt szinté nagyon ígéretes évek állnak

 

 

Így tehát egy elég ütős cornerback duó állt össze Jacksonville-ben. Erről pedig az érintett felek is így gondolkodnak, különösen Ramsey nem fukarkodik az optimista jelzőkkel.

 

 

Minden poszton tudok játszani és mindent végre is tudok hajtani. Tudom segíteni a futásvédelmet, menni az elkapóval, zone coverage-et játszani. Bármilyen cover sémában jó vagyok, akár blitzelek is. Nem sok ilyen játékos van, talán Patrick Peterson még meg tudja csinálni. Szerintem az egyik legjobb vagyok. Bouye-al pedig a legjobb duó lehetünk.

 

Önbizalomban tehát nincs hiány a fiatal játékosnál és bár játéka abszolút folyamatosan fejlődött a szezon folyamán, ezek igen merész kijelentések egyelőre. Játékostársai azonban tudják, hogy ő egy igazi trash talker, aki ennek megfelelően kellően tele van önbizalommal de nincs elszállva. Játékostársa Aaron Colvin szerint mindig ilyen.

 

Mindig nyomja a trash talkot az elkapóknak. Néha csak viccel, néha csak olyan, mint egy nagy bohóc.

 

Ramsey kijelentését egyébként, miszerint ők lennének a legjobb corner duó sok médium is így gondolja, de mindannyian felhívják a figyelmet, hogy a túlzott magabiztosság könnyen visszaüthet, mert még nagyon fiatal mindkét játékos.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!