Connect with us

Hír

Kaepernick mezben ment a gyerek a boltba, a Redskins játékosai pedig vettek neki egy XBoxot

Egy Jaden nevű afroamerikai srác Colin Kaeperncik mezében ment be egy boltba Washingtontól nem messze, hogy az Xboxok árától érdeklődjön. Véletlenül ott volt a Redskins két futója, Keith Marshall and Rob Kelley, akik meghallották, hogy a srác erre spórol és látták, hogy Colin mez van rajta. Végül úgy döntöttek, hogy megveszik a játékot a srácnak:

 

Bárcsak valaki csinált volna velem is valami hasonlót, amikor felnőttem. Vélhetően a srác családja megtehet bármit, amit szeretne, de nem mindenkinek adatik meg az a luxus, hogy hatással legyen valakire. Nem ismertem a gyereket, nem is kellett volna megtennem ezt érte, de épp ezért nagyon jó érzés volt

 

– mondta Kelly.

 

 

A srác nagymamája először megijedt, amikor Jaden odaszaladt hozzá, hogy két ember játékot akar neki venni. Azt hitte, hogy valami pedofilokról van szó, és azt sem tudta, hogy a két férfi a Redskins játékosa. Végül aztán nagyon jót beszélgettek, és fotót is készítettek emlékbe. Minderről amúgy nem tudott volna a nyilvánosság, ha az egyik szemtanú nem posztol a különös esetről.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!