Connect with us

Érdekességek

Közel három éve nem volt ilyen, idegenben favorit a Browns

A Cleveland Browns utoljára a 2015-ös szezon 14. fordulójában volt esélyes bárki ellen is az NFL-ben, akkor a 49ers ellen vonultak harcba úgy, hogy Vegasban őket tartották esélyesebbnek. Ahhoz, hogy olyan esetet találjunk, amikor idegenben voltak esélyesebbek, egészen a 2014-es szezon 7. fordulójáig kell visszamennünk, akkor Jacksonville-ben számítottak favoritnak.

 

 

Most viszont újra megtörtént ez a jeles alkalom, a Colts otthonába látogatva 2,5 pontos favoritnak gondolják őket a fogadóirodák. Ez egyrészt köszönhető annak, hogy a Browns játéka optimizmusra ad okot, de talán még inkább annak, hogy a Coltsot nagyon kevésre tartják a fogadóirodák, de igazából mi is. Andrew Luck még mindig nem hadra fogható, nélküle pedig ez talán a legrosszabb keret az egész NFL-ben. Igen, még a Jetsnél is rosszabb.

 

Ugyan 2,5 pontos favoritként nyitott a Browns, elég sokan fogadtak emiatt a Coltsra, így már csak 1 pontos esélyes a vendég csapat, tehát azt tanácsoljuk a szurkolóknak, hogy élvezzék ki, amíg még lehet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!