Connect with us

Hír

Martin sorsa még nincsen eldöntve

A futó Dug Martin eltiltása hétfőn fog lejárni, de a csapatnál még egyáltalán nem biztosak, hogy aktiválni is fogják a játékost.

Dirk Koetter egy szurkolói oldalnak így nyilatkozott a témában:

Teljesen őszinte leszek magával. Pénteken a pénteki, szombaton a szombati és hétfőn a hétfői dolgok miatt aggódom. Minden hétfőn illetve meccsnap után leülünk [G.M.] Jason [Licht] és én és átbeszéljük, hogy milyen keretváltoztatásokra van szükség. Ha hétfőn úgy döntünk, hogy visszahozzuk Martint, helyet kell neki csinálnunk. Ezt pedig erősen befolyásolják a sérülések…nos ezért érünk rá majd hétfőn aggódni.

Eltiltásból visszarázódni és újra felvenni a ritmust nem könnyű.

Nincsen tapasztalatom, hogy milyen az, amikor egy srác három hét után tér vissza. Tehát edzenünk kell. Megnézzük, hogyan muzsikál a támadó sorunk, milyen a futó játékunk.

Martinnak ugyan egy négy éves, 35,75 milliós szerződése, de a butasága miatt az ebben foglalt garantált tartalmakat nem kötelező kifizetnie a csapatnak. Tehát ha mégsem válna be, kivághatják veszteség nélkül.

Mindazáltal kisebb meglepetés lenne ha nem ragadna meg a keretben. A jelenlegi két legtöbb yardal rendelkező futó Rodgers 82-el (3,2 átlaggal) és Barber 47-el. Intő jel, hogy nem csak a futásban, de a passzjáték kisegítésében sem jeleskednek, ugyanis mind a ketten 0 elkapott yardal büszkélkedhetnek.

Vélhetően kell neki egy kis idő, mire harcra fogható állapotban lesz, de ha sikerülne hoznia a 2015-ös 1402 yardos szezonját, biztos lesz a helye a csapatban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!