Connect with us

Hír

McAdoo is magára vállalta a vereséget

A New York Giants újabb keserves vereségbe szaladt bele hétfőn, így már 0-2-vel áll és mindössze 13 pontot szerzett. Semmi biztatót nem lehet mondani a csapat játékáról, de egy valamibe kapaszkodhatnak a csapat hívei. A csapat majdnem minden tagja érzi, hogy nem játszik jól és ennek megfelelően magára vállalja a felelősséget. Most a vezetőedző, Ben McAdoo is beismerte a saját részét.

 

 

Ez nem sokat segít a csapaton, de mindenképp pozitív, hogy látják az egyének a felelősségüket. Az edzők szerepe meg sosem elhanyagolható.

 

Enyém a felelősség. Mély gödörbe ástuk magunkat, meg kell próbálnunk kijönni. Senki nem fog sajnálni minket, nekünk kell megoldanunk. Voltak lehetőségeink. Volt egy labdaszerzésünk, erre rögtön el is adtuk a labdát. Volt hogy megállítottuk őket, aztán kaptunk egy punt return touchdownt. Fejben is rendbe kell tenni a csapatot.

 

A legelkeserítőbb a csapat támadójátéka, ugyanis a felpapolt 13 pont nagyon kevés. A támadófal ezúttal is 5 sacket engedett, de Manning sincsen élete formájában. Beckham sérüléssel bajlódik, a futójáték pedig nem létezik. Írtunk róla, hogy legutóbb mikor hasonlóan kezdtek akkor SB lett a vége, de ahhoz most is jelentős változások kellenek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!