Connect with us

Beharangozó

Miért ne merészeld kihagyni a Monday Night Footballt!

Szinte elrepült az a másfél hónap, amikor a Hall of Fame Game keretein belül összecsapott már ez a két csapat 2017-ben, most viszont már tét is lesz a találkozón! Ha nem szeretnél egyedül virrasztani a találkozóért, akkor nézz le a Ziccerbe, ahol óriáskivetítőn és sok-sok hozzád hasonló fociőrülttel izgulhatod végig a meccset! Most segítünk felsorolni pár érvet, hogy miért is ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

 

Dallas Cowboys (1-1) @ Arizona Cardinals (1-1), 2:30

 

Mert olyan későn úgysem megy semmi a TV-ben!

 

Lesz Bob Burgerfalodája, a Miami helyszínelők 654324362. ismétlése, néhány II. világháborús dokumentumfilm, meg a méltán híres Veronica aranya 90. részének vetítése. Amennyiben ezeket érdekesebbnek találod, kérjük hagyd el az oldalt.

 

Mert itt dőlhet el a fantasy meccsed!

 

 

Abban a megnyomorító játékban az utolsó pillanatokban is fordulhat az állás, lásd például a TNF, ahol Gurley egymaga annyi pontot termelt, mint egy jobb napon három támadóm sem. Ha most Dezben, Elliottban, Prescottban vagy netán Fitzgeraldban lehet a győzelmedet jelentő pont, minek megvárni a reggelt, mikor végig nyomon követheted élőben? Megspórolsz egy stresszeléssel teli éjszakát magadnak!

 

Ha utálod Elliottot, akkor azért!

 

Bár próbálta az NFL elmeszelni már erről a meccsről is, végül nem jött össze, megannyi Cardinals szurkoló és Darren McFaddent Gollamként őrző fantasy tulajdonosok bánatára. Viszont most kemény fába vághatja a fejszéjét, hiszen a Cardinals 15 meccse nem engedett egy futót sem 100 yard fölé, akkor LeSean McCoy nyargalt 110 yardot futásokból 60 perc alatt – és nyert is a Bills.

 

Ha utálod Dez Bryantet, akkor azért!

 

Dez eddig a két találkozója során összesen 25 alkalommal került Dak Prescott célkeresztjébe, ennél többször sosem dobtak még felé két forduló után profi pályafutása során. Ám a sok target ellenére pocsék Prescott mutatója amikor legjobb elkapójának hajítja oda a disznóbőrt. 2016-ban ha így döntött, 8 TD és 2 INT született, 99,1-es passer ratinget összehozva számára. Két meccs után ez a szám 2017-ben 1 – 2 – 29,1!

 

Ha imádod Dez Bryantet, akkor azért!

 

 

Hiába fogja a zseniális Patrick Peterson fogni a Dallas 88-asát, ha van kryptonit a kiváló CB ellen, az Dez Bryant. Eddig kétszer találkoztak, Dez pedig 10 elkapást, 101 yardot és két TD-t szerzett, ráadásul mindkét meccsen egyet-egyet. Dak Prescott nem szívbajos odahajítani neki a labdát, eddig Janoris Jenkins és Aqib Talib őrizte, ennek ellenére lett 25 targetje, és most is szép számmal számíthat passzokra.

 

Ha odavagy a tehetséges védőkért, akkor azért!

 

A Cowboys részéről Demarcus Lawrence szolgáltatja a látványosságot a szurkolók felé, aki idén ipari mennyiségben gyalulja földbe az aktuális irányítót, de Anthony Brown is kiemelkedik a sérülésekkel teletűzdelt secondaryből, vagy Sean Lee a linebackersorból. Ám a csemegét a túloldalon találhatjuk meg! Patrick Petersonról már esett szó, de Tyrann Mathieu, Haason Reddick vagy Robert Nkemdiche nevét olvasva is csurog a nyála a draftok szerelmeseinek. Különösen utolsó az, akire már szinte mindenki kíváncsi, talán a plusz egy napos pihenő megtette hatását a sérülésből lábadozó defensive endnek, és több lehetőséget kap a pályán.

 

Ha szereted a veterán klasszisokat, akkor azért!

 

Az új generációs játékosok mellett számos sokat megélt öreg róka lesz ott a műfüvön mindkét csapatban. A Cardinals le sem tagadhatná ezt a tényt, tekintve, hogy övék a legidősebb átlagéletkorú csapat a ligában. David Johnson hiányában rögtön két rutinbombára, Carson Palmerre és Larry Fitzgeraldra van bízva az offense sikeressége, de a támadófalban is található pár sokat megélt játékos is. A védelemből Karlos Dansby emelhető ki, aki Deone Bucannon hiányában a linebacker-sor esze, szíve és lelke is egyben, ráadásul nem akármilyen feladata lehet, hiszen a szintén 35 éves Jason Wittent őrizheti majd, aki 2017-ben sokadvirágzását éli eddig.

 

Ha szereted az élet-halál harcokat, akkor azért!

 

Két fordulót követően azért még nem kell komolyan gondolni, de nem mindegy, hogy mennyivel vagy lemaradva a csoporttársaidtól. Sem az NFC Eastben, sem az NFC Westben nem lefutott a csoportgyőzelem kérdése, ugyanis egyik csapatban sem látni azt a lehengerlő teljesítményt, ami már most reménytelenné teheti a riválisokat. Éppen ezért fontos mindkét csapatnak a győzelem, és ezáltal a húsos fazék közelében maradni.

 

Mert lehet nem lesz időben vége!

 

Nekünk itt Magyarországon elég nehézkes munka/iskola előtt megnézni a meccset, hiszen sokan reggel 6-kor már útra is kelnek, így ők gyakran az utolsó percekről lemaradnak. Valakinek meg pont az a baja, hogy még lenne ideje a készülődés és a végső sípszó között, amit legszívesebben alvással töltene el. Na, az utóbbi csoportnak van egy jó hírünk: a két csapat legutóbbi négy meccséből kettőn is hosszabbítás volt!

 

Szerkesztőségünkben csak én hiszek a hazai sikerben, a többieket nem tántorította el a Broncos elleni siralom a Cowboys részéről, ellenben a Cards már a Colts ellen is izzadt a győzelemért. Meglátjuk kinek lesz igaza!

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!