Connect with us

Hír

Mularkey: A Shermanhez hasonló eseteket jobban kéne büntetni

Megszokhattuk már, hogy imádott sportágunk szabálykönyve talán a legkacifántosabb a labdajátékok közül, és még néha maguk a zebrák vagy az edzők/játékosok sem tudják, hogy mikor mi a helyes ítélet. Golden Tate esete után most újabb szabályt vonnának kérdőre, ezúttal a Titans főedzője, Mike Mularkey.

 

 

Mint ismert, a Titans egyik drive-jában Marcus Mariota megiramodott a labdával, ahol Bobby Wagner kiterelte az oldalvonal mellé, papíron tehát vége volt a játéknak. Csakhogy Richard Sherman jött, látott, és beleszállt Mariotába, amivel hatalmas perpatvar alakult ki a földre kerülő irányító körül, tegyük hozzá, hogy teljes joggal. Röpült is egyből a zászló, de mivel rengeteg offense játékos igyekezett irányítójuk védelmére kelni, egy kisebb tömegverekedés is kialakulóban volt. A bulinak a vége két Titans és egy további Seahawks játékos unnecessarry roughness büntetése lett, vagyis 2-2 zászlót dobtak be mindkét csapatnak, amivel kioltották az eredeti büntetést. Mularkey szerint az, hogy ez megtörténhet, óriási hiba.

 

Sherman teljesen feleslegesen, már a játékot követően szállt bele Mariotába, és ahelyett, hogy ez sima 15 yard lett volna nekünk, a tömegjelenetsor után végül nem kaptuk meg a jogos 15 yardunkat, ami nevetséges. Konkrétan telibe kiüthette az irányítónkat büntetés nélkül. Lehet velem van a baj, de szerintem ezt nem lenne szabad megúsznia egy csapatnak, mint ahogy az ebben az esetben megtörtént a további büntetések miatti kioltással. Érdemes lenne átgondolni ezt a szabályt.

– mondta Mularkey.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!