Connect with us

Hír

Nagy nap a mai Tom Brady életében

2001. szeptember 30-án az Indianapolis Colts ellen lépett pályára a New England Patriots. A Colts 2-0-val állt, míg a Patriots 0-2-vel, ráadásul utóbbi kezdő irányítója, Drew Bledsoe megsérült. Bill Belichick egy másodéves, odáig semmit nem mutató fiatal gyereket, egy bizonyos Tom Bradyt nevezett a kezdőbe. Brady első meccsét kezdőként így stílszerűen Peyton Manning ellen játszotta.

 

 

A Patriots 44-13-ra legyőzte a Coltst, bár Bradynek nem sok köze volt hozza a maga 168 yardjával (igaz, nem is dobott három INT-t, mint Manning). Később aztán beindult a szekér, és bár még évekig közel sem volt ahhoz a zseniális és domináns játékhoz, ami ma jellemzi, Super Bowlt nyert vele a csapat. Sőt, a következő három évben még két Super Bowl győzelmet sikerült szereznie.

 

Később aztán már jöttek az egyéni sikerek is, a csapatot pedig elkezdték köré építeni. További négy Super Bowlon vett részt, kettőt meg is nyert vele a csapat. Kétszeres MVP, négyszeres Super Bowl MVP, 12-szeres Pro Bowler, 4-szeres All-Pro, minden idők legsikeresebb irányítója. Egy legenda, aki 16 évvel ezelőtt ezen a napon indult el a halhatatlansághoz vezető úton.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!