Connect with us

Hír

OBJ nem zárja ki a pályára lépésének lehetőségét, de nem ő dönt ebben

A Giants elkapózsenije még a Browns elleni előszezon találkozó során sérült meg, miután egy kemény, de szabályos ütést kapott a lábára, igaz, centiken és tizedmásodperceken múlt, hogy nem történt belőle komolyabb baj. Még ma sem tudni, hogy végül játszhat-e a Cowboys elleni szezonnyitón, de szerinte nem kell temetni a pályára lépésének esélyét.

 

 

Nem zárom ki a lehetőségét a pályára lépésemnek, mert én játszani szeretnék. Day-to-day sérülés, szóval idővel majd kiderülnek a dolgok, de én ott akarok lenni a pályán. Már több mint két hete szenvedek ezzel a sérüléssel, de minden orvosom azt mondta, hogy türelmesnek kell lennem, és nem szabad elsietnem semmit.

 

Beckhamnek a hivatalos közlemény szerint megrándult a bokája azon az ominózus Browns elleni meccsen augusztus 21-én, azóta nem edzett a csapattal, de nemrég kerültek fel olyan edzésvideók, amin bár a csapattól külön, de gyakorlatokat végez el a negyedik évére készülő elkapó. Saját bevallása szerint napról napra jobban érzi magát, de a végső ítéletet az orvosok fogják meghozni, nem ő.

 

Ha ők azt mondják, hogy oké, akkor az egyben azt is jelenti, hogy játszani fogok. Ez van, sajnos ők a főnökök ebben a tekintetben, mert hosszú távon néznek előre, nem csak vasárnapra. Nagyon sok órát ölök a gyógytornába és a rehabilitációba, hogy mihamarabb felépüljek, remélem ez vasárnapig meg fog történni.

 

Ez azt jelenti, hogy négy napja van teljesen felépülni, ráadásul úgy kell pályára lépnie, hogy két hete nem volt edzésen. Mindenki az orvosok megerősítésére vár tehát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!